OTA YHTEYTTÄ

Varaa aika tai paikkasi kursseille tätä kautta

 

Voit kirjoittaa alla olevalle Yhteydenottolomakkeelle viestisi kun haluat varata ajan tai tulla mukaan kurssille, ryhmään tai tapahtumaan tai tarvitset lisätietoja.

 

Kiitos ihanainen että otit yhteyttä !

 

Huomioitahan että kotonamme on sekä kissoja että koiria mikäli olet allerginen. Kotimme sijaitsee kallioisella rinnetontilla, joka asettaa esteitä liikuntarajoitteiselle. Kerrothan silloin tämän jo etukäteen niin voimme miettiä löytyisikö jokin luova ratkaisu avuksi tähän.

 

Alle 12 h perutusta ajasta veloitetaan palvelun koko hinta. 12-24 h perutusta ajasta maksu on -50%. Luethan lisää hinnottelustani Hinnasto -sivulta.

Yhteydenottolomake

Täytäthän alla olevan yhteydenottolomakkeen huolellisesti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia että saan yhteyden myös sinuun päin. Kiitos  !

 
 
 
 
 

Yhteystiedot

 

 

info@korpinkutsu.fi

 

 

044 - 29 77 425

 

Korpin Kutsu Facebookissa

Avoinna

 

 

Vastaanotan tulijoita vain ajanvarauksella.

 

 Pääsääntöisesti otan vastaan viikonloppuisin, satunnaisesti arkipäivisin ja iltaisin.

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.