Tilaus -tapahtumat

Tilaustapahtumat

 

Tiesitkö, että voit myös tilata minut tekemään työtäni järjestämässäsi tilaisuudessa tai keräämällesi porukalle ?

 

Jos esimerkiksi sinulla on kaveri- tai harrastusporukka, ja haluatte yhteisen Näkijätapaamisen, tulen ilomielin sen teille tekemään. Katselen ryhmän läsnäollessa vuorollaan jokaiselle. Jokainen saa nauhoittaa oman osuutensa halutessaan. Ryhmän emännälle/isännälle tapahtuma on maksuton, muille 140 € / henkilö. Emäntä/isäntä huolehtii ryhmälle tarjottavat eli kahvin/teen ja naposteltavaa. Ryhmän koko 4-6 henkilöä. Muistathan että yli 50 km matkalta veloitan myös matkakulut. ( jatkuu kuvan alla)

Tilaustapahtuma voi olla niin sisällä kuin ulkonakin järjestettävä

Tai mikäli olet järjestämässä retriittiä, messutapahtumaa tai vaikkapa TyHy -päivää ja haluat minut sinne esimerkiksi

 

¤ kertomaan Henkimaailman Hommista

¤ pitämään ryhmille ohjattuja näkymatkoja tai antamaan heille energiahoitoa

   tai vaikkapa

¤ pitämään workshopin

 

 otathan yhteyttä.

Katsotaan yhdessä millaisesta tilaisuudesta on kyse ja minkä pituinen minun aikani tapahtumassa on, ja sovitaan hinta. Aihetta voit itse ehdottaa, tai voimme kysyä Henkiväeltä mistä aiheesta heidän mielestään olisi tälle porukalle hyvä kertoa. Jännittävää workshopeissa ja puhuja -tilaisuuksissa tuolloin on se, että paikalla olevista usea pohtii juuri niitä kysymyksiä mihin tietämättäni vastaan, kun Henkiväki kertoo minulle mitä sanoa. Tai esimerkiksi Kysy ja Vastaa -workshopissa kysymys ja saatu vastaus koskettaa aina useampaa paikallaolijaa vaikka eivät tietäisi toistensa elämäntilanteita. Jännittävää !

Miten saan lisätietoa tai tilaan ?

 

Voit klikata alla olevaa nappia kysyäksesi minulta lisätietoja tai lait laitteeksesi yhteydenotto- tai tarjouspyynnön.

Muut tarjoamani Palvelut

 

Tästä pääset tutustumaan myös muihin tarjoamiini palveluihin

 

 

Kysyttävää ?

 

Olen kerännyt muutaman useimmin kysytyn kysymyksen vastauksineen omalle sivulleen

 

 

Lisätietoja minusta

 

Olen jo vuosia toiminut Näkijänä ja lisäksi pitänyt Reiki kursseja ja Henkisen kasvun erilaisia ryhmiä vuosien ajan. Olen tehnyt kotehin Energiaputsauksia ja hoitanut niin ihmisiä kuin eläimiäkin. Löydät minusta kertovalta sivulta myös videon jossa minua haastateltiin Paulin Pakeilla -ohjelmaan. 

 

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.