Kasvuryhmä

Olen Näkijä Kati Heinonen. Lue lisää tai katso videohaastattelu minusta täältä

Kuvaaja: Maria Kalmi

RYHMÄT

 

Olet saapunut sivulle, jolla kerron sinulle lisää ryhmistäni. Nämä ryhmät koostuvat kävijöistä, jotka haluavat kulkea minun ja muiden ryhmäläisten kanssa päivää tai viikonloppua kauemmin.


Ryhmiä on yksi


Polku Valoauttajien luo


Olen pitänyt Kasvu -ryhmiä ja Polku Valoauttajien luo -ryhmiä vuodesta 2013 alkaen. 

Ryhmässä työskentely näytti minulle ensimmäisen kerran suuren voimansa ollessani Niina-Matilda Kuusiston Kasvuryhmässä, ja tämän jälkeen olen saanut todistaa sen yhä uudelleen omia ryhmiä ohjatessani. Ryhmässä jaamme asioita yhdessä, puhdistavat itkut ja iloiset naurut kuuluvat asiaan.


Polku Valoauttajien luo -ryhmissä kuljemme turvallisesti ja kauniisti kohti yhteyttä omiin Valoauttajiisi eli Enkeleihin ja Henkioppaisiin. Tutustumme mm. maadoitukseen, harjoitamme omaa intuitiotamme yhä vahvemmaksi jne.

Tämä on koulutuksen osa 1: 

ryhmäläiset ovat vuosien saatossa halunneet vielä ryhmän päätyttyä jatkaa yhä eteenpäin ja sen myötä koulutuksesta on muodostunut 3 osainen. 

Koulutuksesta voi hyvin käydä vain 1 osan, se riittää monille tai sitten halutessaan jatkaa osaan 2 tai vaikka vielä Mestarit osaan saakka.

 

  

Ryhmissä käytän monenlaisia tekniikoita: meditointia, ohjattuja visualisaatioita, rummutusta, Luontoon matkaamista, kotona tehtäviä harjoituksia jne, miten minua Henkiväen puolelta ohjataan kunkin Ryhmän kanssa käyttämään.


Jaamme yhdessä kuljettua matkaa toisten ryhmäläisten kanssa.

Saat harjoitusta oman Intuitiosi kuuntelemiseen, energian kanssa työskentelyyn, maadoittumiseen, omien Valo-oppaidesi kanssa toimimiseen. Harjoitut kuuntelemaan sitä joka Oikeasti Olet ja ymmärrät kuinka kaunis oletkaan.

 


Ryhmä tapaavat 6 kertaa, ylensä tapaame noin kahden kuukauden välein

Ryhmän hinta on 150 € / tapaaminen 

 

Ryhmään mukaan hakiessasi sitoudut tulemaan ryhmään mukaan, mikäli sinut siihen valitaan sekä maksamaan kuukausittaisen ryhmämaksun.

Valinnan suoritan Henkioppaideni ohjaamana jolloin ryhmään tulevat ihmiset tukevat kauniisti toisiaan omalla luontaisella energiallaan ja elämänkokemuksellaan.

 

Tapaamme ensimmäisen kerran luonani Mäntsälän Nummisissa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla sovimme yhdessä tapaamispäivät koko ryhmän ajalle sekä sen missä jatkossa kullakin kerralla tapaamme. Tästä kerron lisää ryhmään valituille.

 

Ryhmän käyneet saavat ryhmästä kirjallisen todistuksen.

Ryhmään hakijalta vaaditaaa avoin mieli ja aito kiinnostus asiaa kohtaan. Muuta osaamista ei tarvita.

 

Ryhmässä paikkoja rajoitetusti, 3-4 henkilöä.


Polku Valoauttajien luo -ryhmän hakuaika on alkanut !
Ryhmän hakuaika on 13.6 - 10.7 ja ensimmäisen kerran tapaamme 30.7.2022.
Voit hakea mukaan allaolevaa nappulaa klikkaamalla tai lähettämällä sähköpostin: info@korpinkutsu.fi
Muistathan, että hakemuksesi on sitova.

Hae mukaan näin

Kun ryhmän hakuaika on avautunut, voit hakea mukaan ryhmään lähettämällä viestin Yhteydeottolomakkeen kautta tai lähettämällä minulle sähköpostin:

 

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.