Näkijä -tapaaminen

Näkijä -tapaaminen

 

 

Näkijä -tapaamisessa tapaamme luonani Mäntsälän Nummisissa kahden kesken. Tapaamisessa kysyt Henkiväeltä ohjausta asioihin joihin tarvitset vastauksia tai selkeyttä. Ennenkuin tulet, sovi kanssani tapaamisaika laittamalla minulle yhteydenottopyyntö sivujeni kautta tai sähköposti. Sitten alkaa sinun osuutesi, eli mieti etukäteen mihin kysymyksiin haluaisit ohjausta tai selkeyttä. Helpointa on kirjata kysymykset itselle ylös, että varmasti muistaa kysyä kaiken mikä mietityttää.

 

Kun tulet, ota mukaasi jokin vehje millä voit juttelumme nauhoittaa, esimerkiksi tablet, kännykkä tai sanelulaite niin keskustelumme jää sinulle talteen ja voit aina halutessasi palata siihen.

 

Jokainen kävijä on tapaamisen aikana voimallisesti Henkiväen rakastavassa sylissä, turvassa ja rakastettuna. Tapaamisessa virtaavat voimalliset Valo -energiat jotka hoitavat sinua tapaamisen aikana. Tapaamisen aikana ja sen jälkeen on tämän vuoksi hyvä kiinnittää huomiota siihen että juot tarpeeksi vettä.

 

Hinta 160 € / 2 h tapaaminen.

 

Hintaan sisältyy kahvi/tee ja pikkupurtavat.

 

 

Kuvaaja: Maria Kalmi

Haluatko varata tapaamisen ?

 

Halutessasi varata ajan Näkijä -tapaamiseen, lähetä minulle viesti tai sählöposti. Saat minulta vahvistuksen tai ehdotuksen toisesta ajankohdasta.

Huomioithan etten pääsääntöisesti voi vastata puheluihin työpäiväni aikana.

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.