Metsä -näkymatkat

Myös luonnon ja metsän voimat yhtyvät

tällöin voimallisesti mukaan, hoitaen,

vastaaottaen ja antaen.

Milloin Näkijän luokse ?

Tule Näkijän luokse silloin, kun sinulla on kysyttävää Henkiväeltä. Tule silloin, kun kaipaat heiltä tulevaa neuvoa tai ohjausta. Tule silloin, kun tunnet kutsun tulla...

 

 

 

Lue lisää Kysymyksiä ja Vastauksia

Olen aina rakastanut metsää. Kävelen metsään kuin rakastavan isovanhemman syliin. Isovanhemman, joka jakaa muiden Vanhojen Viisaiden tavoin apuaan ja rakkauttaan, parantaen kulkijan oloa niin monella tasolla ja tavalla.

Haluan että sinäkin kävijäni saat kokemuksen tuosta rakkaudesta. Haluan, että tunnet olevasi täydellisesti hyväksytty ja vastaanotettu, rakastettu ja kannustettu. Että tunnet yhtyväsi osaksi suurempaa kokonaisuutta, olevasi osa Sitä Joka On.

 

Kun kerrot halukkuutesi tulla Metsänäkymatkalle, alkaa minun työni. Kuuntelen herkällä korvalla, sydän avoimena, minne minun tulee sinut viedä. Jokaisella kävijällä on juuri häntä voimistava ja tukeva kohta luonnossa, paikka missä hän saa olla rakkaudellisessa rauhan tilassa. Etsin siis tuon paikan Henkiväen ohjaamana. Joskus se on hyvinkin lähellä, joskus kauempana automatkan päässä. Joskun se löytyy metsästä, joskus jostain muusta kauniista luonnon paikasta.

 

Sateen sattuessa tai kovan pakkasen yllättäessä voimme sopia uuden tapaamisajan, tai valita tapaavamme puiden sylissä olevassa hirsisessä grillikodassa tulilla istuen.

 

Sinä voit varautua pukeutumalla keliin sopivasti, talvipakkasella vaikka mielummin pilkkihaalariin kuin hienoihin hepeneisiin joissa tulee kylmä. Ota tähänkin tapaamiseen mukaan nauhoitusvehje.

 

Metsänäkymatkalla Henkiväen lisäksi Metsän ja Luonnon voima yhtyy mukaan voimallisesti.  Aloitan tapaamisemme pienellä seremonialla läsnäolevaa Henkiväkeä ja Luotoa kiittäen. Metsässä ollessamme myös muulla Metsän väellä on mahdollisuus tulla kävijää tapaamaan tai viestiä tuomaan. Esimerkkinä erilaiset metsän eläimet sekä niiden tuomat viestit sinulle.

 

Metsänäkymatkan voin tulla pitämään myös sinun luoksesi. Mikäli siis sinulla on jokin voimallinen luonnon paikka jossa saamme oman rauhan, tulen mieluusti myös sinun luoksesi. Huomioithan että yli 50 km matkalta veloitan myös matkakulut.

 

Hinta 200 € / 3 h tapaaminen.

Hinta sisältää Mäntsälän tapaamisissa myös kahvin / teen ja pientä naposteltavaa.

 

 

 

Haluatko varata tapaamisen ?

 

Halutessasi varata ajan Metsänäkymatkalle, lähetä minulle sähköpostia. Saat minulta vahvistuksen tai ehdotuksen toisesta ajankohdasta.

Huomioithan, että en pääsääntöisesti vastaa puheluihin työpäivän aikana.

 

 

Metsänäkymatkat

 

 

Olin ilahtunut, kun tapasin uusimman opastajani, Korppimiehen. Hän on Henkiväkeen aikanaan siirtynyt Amerikan Alkuperäiskansalainen, joka kulkee korppi olkapäällään. Puheäänikin oli jotenkin karhea, rikkonainen, muistuttaen korpin ääntä sekin. Hän kertoi minulle, että oli uuden aikakauden alku, ja yksi sen ilmenemismuoto oli palvelu, jota mitä minun tuli tarjota kävijöille, Metsänäkymatkat...

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.

KORPIN KUTSU

Ojankulmantie 405 04660 Numminen

 

Email: info(at)korpinkutsu.fi

 

Tel. 044 - 29 77 425

© Copyright. All Rights Reserved.