Energia -puhdistus

Energiapuhdistus

 

Jokaisessa tilassa, esimerkiksi kodissa, toimitilassa jne on oma energiansa. Korkeaenergisessä tilassa ihmiset ja eläimet voivat hyvin ja harmonisesti.

 

Tilaan on kuitenkin saattanut tulla tai sinne on voinut jäädä raskasta energiaa esimerkiksi edellisiltä asukkailta tai elämäntilanteesta johtuen. Usein tälläisessä tilassa asuvat tai työskentelevät ihmiset tuntevat olonsa helposti ahdistuneiksi tai nukkuvat huonosti.

 

Energiapuhdistus on ajankohtaista esimerkiksi:

 

* kun muutat uuteen kotiin tai olet olet myymässä nykyistä

 

* elämässäsi on muutos meneillään tai haluaisit siihen   

  muutosta

 

* jos läheisesi on menehtynyt

 

* lasten muuttaessa kotoa

 

* sairaudesta/masennuksesta toipuessa

Tai muuten vaan sen kummemmin asiaa erittelemättä jos tunnet että kotinne tai muu käyttämänne tila kaipaa puhdistavaa energiaa.

 

Energiapuhdistus tehdään aina tapauskohtaisesti. Tilaa voidaan puhdistaa ja tasapainottaa:  energialla, äänellä esimerkiksi rummuttamalla, savulla jne. Jokainen tila ja siihen tarvittava tapa vaihtelee.

 

Jotta savua voitaisiin käyttää tulee tilassa olevat palohälyttimet kytkeä pois käytöstä puhdistuksen ajaksi. Tämä on tilan haltijan/omistajan vastuulla, samoin hälyttimien kytkeminen takaisin päälle puhdistuksen jälkeen. Puhdistettavan tilan omistaja/haltija on paikalla koko puhdistuksen ajan. Kysymyksiä asiasta saa vapaasti esittää ennen puhdistusta, sen aikana ja sen jälkeen. Kaikki on avointa ja kaikkea puhdistukseen liittyvää saa ja pitää kysyä jos jokin ihmetyttää :)

 

Puhdistuksen aikana/sen päätyttyä keskustelen tilan haltijan/omistajan kanssa mahdollisista esille nousseista asioista. Myös nämä asiat ovat automaattisesti luottamuksellisia ja jäävät vain minun ja tilan haltian/omistajan tietoon.

 

Hinta 150 € / sisältää enintään 2 tuntia puhdistusta ja siihen liittyvää keskustelua

Keskikokoisen asunnon puhdistukseen menee 1-2 tuntia, asunnon koosta ja tilanteesta riippuen.

Suuremmat kokonaisuudet arvioidaan ja hinnoitellaan erikseen, mieluiten käymällä paikan päällä.

 

Alle 12 h perutusta ajasta veloitetaan koko palvelun hinta. 24-12 h perutusta ajasta veloitus 50 %.

Kiinnostuitko ?

 

Ota yhteyttä minuun alla olevan painikkeen kautta. 

Tuota kautta voit myös laittaa kysymyksesi asiaa koskien

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.