PALVELUTNäkijä -palvelut, ryhmät ja kurssit

 

Lue alta lisää tarjoamistani Näkijä -palveluista, pidempikestoisista ryhmistä sekä erilaisista kursseista ja päivätapahtumista

Tilaustapahtumat

 

Mikäli sinulla on ryhmä tai tapahtuma johon haluat minut kertomaan Henkiväen Hommista tai toimimaan Näkijänä otathan yhteyttä.

 

Lue Lisää

Ryhmät

 

Ryhmässä saat harjoitusta oman Intuitiosi kuuntelemiseen, energian kanssa työskentelyyn, maadoittumiseen, omien Valo-oppaidesi kanssa toimimiseen....

 

 

Lue lisää

Näkijä -tapaaminen

 

Näkijä -tapaaminen on kahdenkeskinen tapaaminen luonani Mäntsälän Nummisissa.

 

Lue Lisää

Reiki -kurssit

 

Reiki on lempeä luonnollinen Energiahoitomenetelmä. Reiki on hyvin helppoa oppia ja yksinkertaista käyttää...

 

Lue lisää

Energiapuhdistus

 

Jokaisessa tilassa, esimerkiksi kodissa, on oma energiansa. Korkeaenergisessä tilassa ihmiset voivat hyvin ja harmonisesti.  Joskus tilaan on saattanut tulla tai sinne on voinut jäädä raskasta energiaa esimerkiksi edellisiltä asukkailta tai elämäntilanteesta johtuen.

 

 

Lue lisää

Haluatko ottaa yhteyttä ?

 

 

Kun haluat ottaa yhteyttä, käytäthän ensisijaisesti yhteydenottolomaketta tai sähköpostiani. 

Voit esimerkiksi kysyä lisätietoja tarjoamistani palveluista, ilmoittautua mukaan kurssille tai varata ajan.

Korpin Kutsu toiminimen palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua tai muu vakava sairaus tai tila.

 

Kun hakeudut saamaan Korpin Kutsu toiminimen palveluja sitoudut kertomaan minulle totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilanteestasi ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näitäkin tietoja käsitellään luottamuksellisesti.Antamiesi oikeellisten tietojen perusteella teen arvion hoidon,kurssin tai vastaavan aloittamisen mahdollisuudesta.

 

Palvelut eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja eikä Korpin Kutsu toiminimi koskaan näin myöskään kehoita tekemään.

 

Korpin Kutsu -toiminimen palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.